Fimmy Kooijker » contact

Reactie plaatsen

Reacties

Thom de Ruiter
2 maanden geleden

Dag Fimmy, ik zit al enige tijd bij het Atrium op de cursus tekenen en schilderen (eerst bij Gerrit Terpstra, nu bij Bieke Huls. Ik zou graag het olie verven beter onder de knie krijgen, dit kan niet in het Atrium heb ik begrepen. Mijn vragen: bied jij dit aan en heb je vanaf 1 januari ruimte voor mij.
zo ja, dan verneem ik dat graag en zou vooraf dan wel even kennis willen maken.
Mensen/portretten hebben mijn voorkeur. Oude gebouwen in landschappen in 2e instantie.

In afwachting van je reactie,

Thom de Ruiter (Go├źnga)

Kim Bourquin
6 maanden geleden

Beste mevrouw Kooijker,

Mijn naam is Kim Bourquin en momenteel ben ik aan het afstuderen van de opleiding Leisure en Events Management aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. De afgelopen vier maanden heb ik onderzoek uitgevoerd voor Watersportcamping Heeg.
Watersportcamping Heeg staat bekend om haar brede aanbod aan watersportactiviteiten en projecten met de creatieve sector. Gedurende mijn onderzoek heb ik onderzocht hoe een nieuw belevenisconcept, dat inspeelt op kunst en cultuur, vormgegeven moet worden voor Watersportcamping Heeg. Uit het onderzoek is een evenement naar voren gekomen waarin verschillende disciplines uit de kunst en cultuur worden ingezet om de bezoeker zich bewust te maken van Watersportcamping Heeg en zijn unieke locatie.

Dit evenement zal gaan plaatsvinden op zaterdag 22 juni op Watersportcamping Heeg. Ik ben daarbij op zoek naar een kunstenaar die een workshop schilderen zou kunnen geven. Dit is dan ook de reden dat ik u mail. Heeft u misschien interesse en de tijd om een schilder workshop te komen geven?

Ik begrijp dat mijn bericht erg kort dag is, maar ik hoop dat u mij kunt helpen. Ik hoor dan ook graag van u.

Met vriendelijke groet,
Kim Bourquin

Reinhold Schimanski
een jaar geleden

Hallo Fimmy, wij hebben en Sloten jou schilderij " It Soal" gezien.
Het is een heel prachtig schilderij. Kan je ons de preis voor deze aangeven.
Wij komen uit Duitsland en zjn op vakantie en Workum op camping it Soal.
Grotjes Regina en Reinhold

Willy Boschma
een jaar geleden

Beste Fimmy

mijn vraag is de volgende is er een mogelijkheid om een cursus bij u te volgen.
Dit werd mij niet helemaal duidelijk op basis van de informatie op de website. Wacht u reactie af met groet Willy Boschma

Liesbeth Schram
een jaar geleden

Beste Fimmy, vanmiddag trof ik u in Sloten bij The Colorfield Performance, net toen het begon te regenen en u moest stoppen....geen doen meer. Om half 3 zijn we terug gegaan en was het gesloten. Waaide ook flink. De teamleider haalde nog even het geldvarken op en ik deed er nog wat in, zo van pech gehad
,maar toch een bijdrage. Hij vroeg waar ik vandaan kwam en toen ik zei Beetsterzwaag ( vakantie) besloot hij toch het hek voor ons open te maken en hebben we alles nog eens rustig kunnen bekijken. Echt een enig project......zeer de moeite waard.....nog lang met hem gesproken....Bij deze de excuses van mijn man.....ik zei:"'je had wel even toestemming mogen vragen voor de foto"' ( schilderij was immers nog niet af) en hij was het daarmee eens. Sorry. Ik heb inmiddels uw site bekeken en ben er stil van.....heel mooi werk...de stijl kan me bekoren en zeer veelzijdig. Morgen veel succes in Sloten om het werk af te maken, zag het net ook al op de site. Prachtig schilderij. wordt het, dat is duidelijk. zegt het voort, zegt het voort.....Groetjes van ons beiden Liesbeth en Jules uit Landgraaf..